Här är århundradets värsta dataläckor


Dataläckor som påverkar miljontals användare blir alltmer vanliga. Nedan har vår amerikanska systerpublikation CSO sammanställt en topplista med de 14 värsta dataläckorna hittills under det 21:a århundradet.

Larm om hög smäll i Lund

Flera personer har larmat SOS Alarm om en hög smäll i centrala Lund.
– Det är polisen som äger händelsen, säger Ola Åström på SOS Alarm.

Så kan allergikerna tänka under pollensäsongen

Många pollenallergiker kommer att börja känna symptom den närmsta tiden. Samtidigt har Folkhälsomyndigheten ombett allmänheten att stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Hur ska människor med pollenallergi tänka egentligen?

Anders Tegnell: ”Vi kan inte ta bort alla sociala kontakter”

Ännu har Sverige inte fått den kraftiga ökning av coronasmittade som Folkhälsomyndigheten räknar med. Men i dag skedde den största ökningen hittills i Stockholm på en dag, med 134 nya fall. – Vi tar en dag i taget och håller tummarna för att vi ligger på den här nivån ett tag till, säger statsepidemiolog Anders Tegnell i Aktuellt.

Justin Trudeau i karantän – frun smittad

Sophie Grégoire Trudeau, hustru till Kanadas premiärminister Justin Trudeau, har bekräftats smittad av det nya coronaviruset, det uppger nyhetsbyrån Reuters. Premiärministern uppges själv må bra och han kommer att hålla sig isolerad i minst 14 dagar.